Hvordan til at lægge mursten Under en dobbelt breddeMeget af en dobbelt-wide opvarmning og køling kan undslippe gennem gulvet. Tilføjelse af mursten under kanten af mobile hjem vil drastisk skære ned på mængden af energi, der kræves til at holde hjem på en behagelig temperatur. Præfabrikerede mobilhome fodpaneler er let og kan blive beskadiget over tid; men ved hjælp af mursten under den dobbelte brede vil vare i generationer.

Instruktioner

•Køre den en kridtstreg snor fra den ene ende af huset til den anden ende på den ene side af huset og Gentag for de andre sider. Dette vil hjælpe dig til at lægge mursten i en lige linje. Vælg et område, der kan bruges til en krybekælder eller at få adgang til bunden af huset.

•Mix mørtel med vand efter fabrikantens anvisninger på objektbeholderen mørtel. Mørtlen bør være sammenhæng i tandpasta. Startende fra et hjørne, spredt ud en linje af mørtel, der er bredden af mursten og ca. 3 fod lange. Placer den første mursten i mørtel-pladsen med hjørnet. Spred en generøs mængde af mørtel på slutningen af mursten overfor hjørnet.

•Sæt mørtel den ene ende af den anden mursten og Placer mursten ved siden af den første mursten med mørtel side ud. Tryk på den anden mursten med en kølle at skubbe den op mod den første, der forlader en ½-tommer sektion af mørtel. Fortsæt på denne måde, indtil du har lagt 10 mursten i en række.

•Kontrollér mursten med et niveau. Hvis de ikke lige bruge en hammer til at trykke dem ned på plads.

•Applicer et 1/2-tommer-tykke lag af mørtel over toppen af rækken af mursten. Sted den første mursten på den anden række med halvdelen i toppen af den første mursten udsat. Dette vil suppleant mursten. Læg resten af mursten på samme måde du har bygget den første række anvende mørtel og presser dem sammen med et ½-tommer hul. Fortsætte med at lægge rækker, indtil du er flugter med bunden af dobbelt bredde. Hjørnet burde ligne trappen går op til bunden af huset.

•Gentag proces i andre hjørner.

•Sæt en linje af mørtel mellem hjørne rækker og forbinde de nederste rækker af mursten sammen. Udfylde alle hullerne med mursten, undtagen bro bruges som en krybekælder.

•Klippe mursten i halvdelen til at passe i afsnittene hjørne. Anvende mørtel på murstenene og skub dem på plads.