Den bedste måde at plante mad Plot efter rådyr

Den bedste måde at plante mad Plot efter rådyr


Hjorte mad parceller er områder hvor jægere eller naturelskere vokser mad at hjorte elsker som et middel til at tiltrække dem til en ønskede område. Selv om der er nogen én mad især at deer elske, er plante en række fødevarer for dem at nyde en sikker måde at tiltrække dem til din ejendom.

Instruktioner

At skabe en mad Plot

•Decide hvad man skal plante. Kløver er et populært valg, da det er både nydt af hjorte og nem at dyrke og vedligeholde. Også, kan du prøve forskellige planter i løbet af året til at sikre hjortene har en ønskelig fødekilde hele året rundt. Lucerne, ko ærter og sojabønner er andre gode valg. Henvise til referencer sektion for et diagram mærkning mange forskellige afgrøder at hjorte nyde med korrekt plantning datoer for dit område.

•Pick et stort nok areal til støtte for rådyr. Mad parceller nødvendigvis behøver ikke at være stor, men de bør være stor nok til at levere hjorte med værdifulde ernæring uden at være overeaten før de voksende sæsonen slutter. Hjorte mad parceller bør ideelt set omfatte en ¼ til ½ acre område for hver 20 tønder land. Mindre jordlodder, som en simpel havejordstykket, er bedre for små områder og er mere ideelt for dem der ønsker at tiltrække rådyr til deres hjem.

•Forbered jorden til plantning. Løsne den med en rorpind til at lufte jorden.

•Spread frø ud på din frisk dyrkede jord. Afhængigt af din afgrøde, vil du enten nødt til at grave små huller med en skovl for dine frø eller let sprede dem rundt uden at dække dem med jord.

•Watering bør ideelt set være overladt til elementerne til at holde fra skræmme rådyr væk med værktøjer og sprinklere, så ikke plante fødevarer, der kræver mere vand end dit område får i nedbør.