Sorgløs fortelt fastgørelsesanvisninger

Tilføje en markise til din terrasse eller rekreativ køretøj kan give dig lindring fra solen samt tillade dig at være udendørs i løbet af vejrliget. Carefree Colorado tilbyder en række fortelt typer for både dit hjem og RV. Med grundlæggende værktøjer, kan du installere en sorgløs fortelt i et par timer.

Sorgløs fortelt udvalg

Sorgløs markiser kommer i mange forskellige farver designet til at forbedre ydersiden af dit hjem eller RV. Mens fleste af designvalg er solid farver, bestiller du ubekymret markiser med striber i forskellige farvemuligheder.

Du har også et udvalg af tekstiler for din ubekymrede fortelt. Du kan vælge fra vinyl, polyweave vinyl og akryl fortelt materialer. Alle materialer skulle have UV-beskyttelse til at hjælpe stoffet holder længere.

Ud over farvevalg stof tilgængeligt fra Carefree tilbyder virksomheden også en række forskellige farver til aluminium indramning. Du kan vælge grundlæggende sort eller hvid. Desuden tin, champagne og satin farver er tilgængelige.

Din ubekymrede fortelt udvælgelse bør også omfatte picking en markise, der er den rigtige længde til din terrasse eller mobilhome. Terrasse markiser kommer i 12 og 16 fods bredde, mens markiser til rekreative køretøjer kommer i mange forskellige størrelser afhængig af størrelsen af camper.

Sorgløs fortelt forberedelse

Forsigtigt åbne pakken din ubekymrede fortelt ankommer i. Brug ikke en kniv til at skære den beskyttende film ud på verandaen, fordi du kan uforvarende skære stoffet. Fastsat ud alle brikkerne. Tjek dem mod listen emballage for at sikre alt er der.

Læs anvisningerne, der følger med din ubekymrede fortelt. Slags solsejl du vælger påvirker specifikke monterings vejledningen du skal følge.

Sorgløs fortelt Installation

Find studs for at vedhæfte den sorgløse fortelt til. Hvis dit hus eller rekreativ køretøj ikke har studs i det rigtige sted, bør du overveje at tilføje en header bestyrelse til at levere nødvendige stabilitet. Uanset om du har brug for en header, skal overfladen hvor du montere den sorgløse fortelt glat og plumb gennem hele længden af sejlet. Monteringsbeslagene bør også være plan med hinanden.

Sikre monteringsbeslag til studs. Bruge skruer, der er lang nok til at nå dybt ind i stutteriet. Hvis du monterer den sorgløse fortelt i murværk, bruge ankre egnet til støtte for vægten af sejlet. Boring en pilot hul kan sikre du har den mindste mængde af skader på sidespor af RV eller hjem.

Sat på verandaen i monteringsbeslag. Juster banen af sejlet. Mest sorgløse markiser kommer med tre pitch presets, så det er simpelthen et spørgsmål om indstilling på verandaen på den ønskede banen i monteringsbeslagene. Når forteltet er i parentes, Fastgør det med de klemmer blok.

Åben markise til Sørg for, at det fungerer korrekt. Hvis du har valgt en motoriseret enhed, komplet el-ledninger. I nogle tilfælde er det blot et spørgsmål om tilslutte markise til en eksisterende outlet. Med andre modeller skal du hårdt wire sejlet ind i et eksisterende elektriske kredsløb.