Planter, der er forpligtet til at Have en masse vand

Planter, der er forpligtet til at Have en masse vand


Lys, temperatur, fugtighed, jordtype og dræning naturligt diktere at nogle planter har brug for mere vand end andre. Men der er nogle plantesorter--herunder cattails, kardinal planter, Fuchsier og gardenias--at vanding behov for at gå ud over gennemsnittet. For at trives, skal disse planter masser af vand, eller hyppigere vanding end normalt.

Cattails

Typha latifolia, mere almindeligt kendt som cattail, er fra Typhaceae familien. Cattail er en høj (3 - til 9-foot) flerårig marsh plante med krybende rødder og lange, sværd-lignende blade. Cattails kræver en enorm mængde af vand og skal plantes i damme eller Moser ud af fuld sol. Hvis cattails tørre ud, vil de ikke overleve. Cattails har små brune blomster på spikes, der ligner kattens hale.

Cardinal Flower

Cardinal flower er fra familien Campanulaceae. Det er en staude, der tiltrækker kolibrier og vokser i klumper til en højde på 1 til 3 fødder. Plante en kardinal blomst i fuld sol eller delvis skygge og fugtig jord. Vand ofte, aldrig at lade jord tørre. En sund cardinal flower vil belønne dig med dusinvis af rød eller blå blomster på høje lilla stilke fra Midsommer gennem fall.

Fuchsia

Fuchsia planter kan være vanskelige at vokse, men deres smukt farvede og sarte blomster, dybt grønne blade, og tropiske udseende gør dem indsatsen værd. Fuchsier som hyppig vanding på dybest set det samme tidspunkt hver dag. Morgen er bedst, da de kan opsuge vandet, mens solen skinner på dem og ikke blive vandlidende. Ordentlig dræning er også meget vigtigt - bør det ikke være for hurtigt, for ikke at tillade fuchsia tid til at absorbere for meget fugt. Over vanding eller ændre tidsplanen vanding kan negativt påvirke væksten og blomstrende af en fuchsia.

Gardenias

Gardenias har brug for mindst 1 inch for nedbør (eller tilsvarende vanding) hver uge. Anvende en 2 - til 4-tommer lag af økologisk barkflis til at holde jorden fugtig, reducere lugning og opretholde en konstant jordbundens temperatur, hvilket er vigtigt for disse varme-kærlige stedsegrønne buske med duftende hvide blomster. Gardenias er populære i sydøstlige regioner i USA.