Hvordan til at beregne størrelsen af din kedel

Beregning af din kedel størrelse er en udfordrende proces. Du kan finde størrelsen af din eksisterende kedel på den kedel navneskilt. Men dette betyder ikke altid, jer vil savn den samme størrelse-kedel. De variabler, der blev brugt til at beregne denne kedel størrelse, såsom antallet af husholdningernes beboerne kan ændre. Kedler også ændrer og bliv mere effektiv med ny teknologi. Dette betyder, at du skal starte helt forfra ved beregningen af størrelsen af din kedel. Indsamle oplysninger såsom klimaet hvor du bor, og bruger en kedel størrelse lommeregner eller på data-ark til at få de mest nøjagtige resultater.

Instruktioner

•Indstil størrelsen og form af dit hus. Beregne areal og hvordan rummet bruges. For eksempel, vil en masse store åbne rum køle ned hurtigere end mindre værelser. Overveje placeringen af huset, hvis det er en ende enhed, standalone hus eller en del af et kompleks. Bygninger, der har mange vægge er åbne for luften mister mere varme end et byhus, der har andre enheder på hver side.

•Indstil typen og mængde af din isolering. Ser i loftet eller kælderen hvor du har udsat isolering og undersøge det. Optegne farven, struktur og måle dybde. Bære handsker og lange ærmer, når du arbejder i nærheden af isolering.

•Vær opmærksom på, hvor mange Windows du har, størrelsen og hvis de er dobbelt paned. Dobbelt-paned vinduer i høj grad reducere mængden af varme du tabe i koldt vejr.

•Calculate hvor meget vand du bruger pr. person i huset ved at sammenligne hvordan mange mennesker lever i hjemmet til den månedlige vandforbrug på din vandmåler. Hvis du bruger en masse vand pr. person, vil du har brug for en større kedel.

•Indgående disse data til computersoftware eller en online-program. Dette vil beregne størrelsen af kedlen du skal bruge til dit hjem. Du kan også tale med en autoriseret specialist, der vil bruge dine oplysninger til at bestemme din kedel behov.