Den bedste rengøring System for bambus gulve

Den bedste rengøring System for bambus gulve


Bambusparketgulve er ved at blive mere og mere udbredt alternativ til traditionelle hårdttræ muligheder. Gulve er lavet af bambus fibre, der er strippet fra hinanden og rekombineret til planker, der enten sømmet eller Limes ned på et undergulv. Bambusparketgulve kommer i mange forskellige farver og mønstre, og ofte har en fabrik-designet finish ud af kassen. Der er flere måder at rense en bambus gulv uden at beskadige den.

Støvsugning og fejer

Støvsugning og fejer kan gå en lang vej at hjælpe din bambus gulv forblive clean. Ligesom trægulve er bambus følsomme over for fugt, så du ikke vil absorbere det, og finish på gulvet vil reagerer dårligt med voks eller sæber. Heldigvis, støvsugning og fejer kan tage sig af en masse støv problemer, så længe du rense ofte. Bruge støvsugere, der har bløde puder til at undgå at beskadige gulvet.

Blød klud

Der er mange forskellige typer af bambus gulv, med en bred vifte af kvalitet. Nogle finish kan ridse lettere end andre, så skal du ikke tage nogen chancer. Hvis du kender dit gulv ridser nemt, eller hvis du har et sted du har brug for til at skrubbe ud, brug en blød klud til at beskytte din bambus. Undgå svampe og børster, og husk at bruge kun vand eller en lys renere i stedet for sæbe.

Fabrikanten gulv produkter

Undertiden producenter forsøger at gøre ekstra overskud ved at sælge dig gulv rengøringsmidler, du kan få andre steder, men i tilfælde af bambus du skal forsøge at finde disse fabrikanten anbefalede rengøringsmidler. Bona er en populær renere, men der er andre: de er designet til at rense din bambus gulv uden beskadige finish eller at tillade fugt at sive mellem revner.

Beskyttelse

En af de bedste rengøring systemer for bambus gulvbelægning er beskyttelse. Bruge måtter på døre i dit hjem, så snavs og støv kommer ud på dem i stedet for dit gulv. Hvis du har møbler på gulvet, skal du bruge beskyttende puder på benene til at beskytte gulvet mod ridser og hudafskrabninger.