Tips om at fjerne tapet grænsen

Wallpaper grænser kan tilføje en masse til indretningen af ethvert rum i huset. Du kan sætte en grænse på toppen af muren nær loftet på midten af væggen eller begge. Problemet er at fjerne det, når du er træt af denne grænse. Der er et par tricks, der gør at fjerne tapet grænsen lidt nemmere og lidt mindre stressende.

Fugte det

Dæmpning tapet grænsen hjælper til at løsne den lim, der tillægger væggen. Fyld en sprayflaske med varmt vand og et par dråber opvaskemiddel. Arbejde kun én sektion af muren ad gangen i stedet for det hele eller andet vandet vil tørre og re lim tapet grænsen til væggen. Spray en god mængde på tapet grænsen, og sørg for at få nogle af vand i toppen af grænsen, så vandet vil sive ned bag det. Vil du tillade varm vand fem eller ti minutter til at arbejde og derefter du kan skalle af store dele af papiret. Bruge en plast spartel til at skrabe ud grænsen.

Kan du afprøve denne metode på en lille, uanselige afsnit af din væg før det bliver hele muren våd, bare i tilfælde af vandet kunne gøre skade på din væg.

Grønne puder

Brug mild grønne puder til at hjælpe dig med at slippe af med tapet grænse for restkoncentrationer. Grøn pad scrubbere fungerer godt for dette, da de ikke er for slibende at skade din mur. Spray enhver sidesten rester fra tapetet grænsen eller lim fugtig med varmt vand og bruge den grønne pad til let krat det væk.

Damper

Køb, leje eller låne en ven tapet damper. Denne gadget opvarmer og producerer damp. Det er svarer til sprøjtning varmt vand på din tapet grænsen kun lidt dyrere, hvis du skal købe en og en lidt mindre rodet. Dampskibe fungerer ikke altid godt for denne type job, især hvis dit tapet grænsen har været på væggen i mange år.

Tapet grænsen Remover

Der er kemikalier på markedet specielt til at fjerne tapet grænser. Pensel disse kemikalier på tapet grænsen og de bryder den lim, der tillægger væggen grænsen. Du skal bruge disse tapet grænsen flyttefirma i et godt ventileret område og producenterne anbefaler iført beskyttelsesbriller og gummihandsker til at beskytte din hud og øjne.