Problemer med Garden Pond Lotus

Problemer med Garden Pond Lotus


Lotus (Nelumbo spp.) har en historie af dyrkning, der er 3.000 år lang. I mange dele af verden holder Lotus religiøs betydning, og dens knolde spist i fødevarer. De er tempereret til subtropiske stauder med store, hvide, lyserøde eller gule blomster, som har en slående og usædvanlig seedpod. Blomsterne er termogeniske, hvilket betyder, at de varme op til omkring 85 grader til at frigive en aroma, der tiltrækker insekter til bestøvning. Dette sker på trods af temperaturer omkring blomsten. Bladene flyde på eller stå over vandlinjen og er overalt fra 12 til 30 inches lang. Lotus har par insekt eller sygdom problemer.

Insekter

Mens lotus ikke har mange insekt spørgsmål, der er haven skadedyr angreb det. Bladlus kan angribe lotus. Styre bladlus, ved at banke dem ud med en kraftig strøm af vand eller ved at anvende insektbekæmpelsesmidler sæber. Red spider mite er almindelige på mange haveplanter herunder lotus. Bladene har lille stippling mærker, og mider er fundet under bladene. Insektbekæmpelsesmidler sæber arbejde for disse skadedyr. Japansk beetle, for det meste findes i de østlige dele af USA, styres af fysisk plukke dem ud eller med fælder og lokkemad.

Sygdomme

Få sygdomme plager lotus. Undertiden, får de leaf spot forårsaget af svampen Alternaria eller Cercospora. Derefter udvikle bladene tilfældige pletblødning. I første omgang, de er gule og derefter blive brune. En tør plet former i midten omgivet af en gul eller brun cirkel. En række fungicider behandle svampesygdomme, men Læs etiketten grundigt. Uanset hvilken behandling anvendes også påvirker vandet og hvad lever i vandet med lotus.

Vandkvalitet eller mængde

Lotus skal leve i vand eller våde mudrede forhold. De kan aldrig tørre ud. Rødderne kan ikke fryse. I områder hvor fryser er muligt, fjerne knoldene fra vandet eller fylde det voksende område med dyb nok vand, så det ikke vil fryse inderst. Vandkvaliteten er ikke af stor bekymring. Lotus planter er udbredt i vandbehandling til at afgifte vand. Vand og jord pH skal være omkring neutral. Hvis vand er også næringsstof berøvet, rådne knoldene.

Klima

De bedste klima til Lotus er de amerikanske Institut for landbrug plante hårdførhed zoner 5 og op. Lotus modvilje ekstrem varme. Selvom de er hjemmehørende på tropiske og subtropiske områder, områder i den dybe syd og sydvest ikke egnet voksende steder medmindre lotus er vokset i semishady betingelser. Hvis i sydvest, de har brug for en kilde af fugtighed. De få sygdomme i områder af overdreven luftfugtighed.