Hvordan kan man øge trappe slidbane

Hvordan kan man øge trappe slidbane


Smalle trappetrin kan være generende og endda farlige. Hvad mange mennesker ikke ved, øget bredde af trappetrin kræver ikke nødvendigvis en fuldstændig genopbygning af hele trappe tilfældet. I stedet, kan du tilføje en simpel forlængelse til den forreste kant af hvert trin. For at opnå dette, skal først du skære den forreste kant af slidbanen flugter med de eksisterende riser til at tage hensyn til udvidelsen.

Instruktioner

•Installer en flush cut bit med en lejet ind i din router. Drej de to collet nødder med skruenøgler. Tur udenfor møtrikken mod uret og indersiden møtrik uret for at åbne collet-- og omvendt at lukke eller stramme den. Justere dybden af router bit, så lejerne vil ride på den eksisterende trappe riser---den lodrette stykke på forsiden af hver skridt-- og skær kanten af slidbanen flush.

•Køre den routeren fra venstre mod højre langs kanten af hver trapper slidbane til at skære læbe fra sin kant, efterlader det flugter med ansigtet af riser. Bruger en tabel saw, skære et nyt riser ansigt for hvert skridt fra ¾-tommer-tykke hårdttræ. Skåret i stykker samme bredde som de oprindelige riser ansigter og så høj som riser fra toppen af slidbanen nedenfor til ¾ tommer fra toppen af slidbanen ovenfor.

•Klippe hårdttræ udvidelser til dine skridt fra ¾-tommer-tykke hårdttræ, så bred som den kant, du skære fra skridt, plus ¾ tommer for trappe riser ansigt plus ¾ tommer. For eksempel, hvis du skærer ¾ fra trappe kant, vil din nye udvidelse være 2¼ inches lang. Lim og søm ansigt disse udvidelser til den øverste kant af hver riser ansigt plade du skære med trælim og pin sømpistol, således at én lang, ¾-tommer-tykke kant flugter med bagsiden i riser ansigtet.

•Drill pilot huller gennem udvidelse stykker hver 8 inches. Bore dem gennem den forreste ¾-tommer kant ud tilbage ¾-tommer kant. Lim og søm riser ansigter til fronterne af de eksisterende risers med trælim og en pin sømpistol. Køre en behandlede dæk skrue gennem hvert hul i hver forlængelse i læben af den eksisterende slidbane. Brug skruer 1 tomme længere end bredden af udvidelse strimler.

•Klippe ¼-tommer runde over hårdttræ molding, ¾ tommer bredt til at passe den front læbe for hvert trin og søm det til læbe af trinnet med pin negle til at dække skruehoveder. Denne proces vil udvide din trappe trin 1 tomme.