Problemer med VVS lugter

Problemer med VVS lugter


VVS løber gennem hele dit hus, giver dig luksus at være i stand til at vaske op, bade og benytte toilettet uden at forlade komforten i hjemmet. Når det fungerer godt, det er en stor ting – men når lugten fra septisk eller kloak systemet kryber inde i dit hjem, er det pludselig et irritationsmoment. Der er flere problemer, der kan føre til tilstedeværelsen af VVS lugte inde i hjemmet. De fleste af dem er mindre og midlertidigt, mens nogle kan tage nogle VVS-ekspertise til at løse.

Revner i rør

Hvis de rådne æg lugt af gas siver fra kloakken eller Septisk system infiltrere dit hjem regelmæssigt og synes ikke at gå væk, kan så der være revnet drænrør i eller i nærheden af dit hus. Dette ville være den mest alvorlige form for problem, der kunne forårsage VVS lugter. I tilfælde af, at en nedløbsrøret er bristet eller revnet, vil lugt fra gasser nedenfor, der er genereret af affaldet, der sandsynligvis være til stede det meste af tiden i dit hjem. Lugten kan komme og gå, hvis de beskadigede linje er begravet i gården, men hvis den brudte linje er placeret inde i dit hjem, vil du sandsynligvis mærke det hele tiden.

Denne type reparation vil kræve pipe udskiftning udført af en professionel. Det kan kræve nogle nedrivning, afhængigt af hvor den revnede eller bristet rør er placeret.

Tilstoppet udluftningsanordning rør

Synderen af ildelugtende VVS i dit hjem kan være noget ganske simpelt, men meget svært at opdage. Rørene, der holde sig gennem taget på dit hus er indtagelse ventilationskanaler til VVS-systemet. Når vandet sendes ned i rør i huset, er gasser og luft fra spildevandet skubbet foran det. Luften i rørene skal udskiftes, og det er suget fra tagterrasse luft gennem ventil rør. Men når disse udluftningsanordning rør blive tilstoppet med blade, en fuglerede, en bold eller noget andet, blokeringen kan tvinge luft til at blive suget fra andre steder. Luften vil blive tvunget i gennem forskellige inventar som dræn, toiletter eller andre områder.

Dette er i sig selv forårsager ikke lugt, men fælder på inventar kan. P-fælder er P-formet bøjninger i VVS, der er fundet under håndvaske, toilet VVS og andre steder du køre vand ned et afløb. Form af røret er beregnet til at holde lidt vand for at lukke røret, så gasserne fra kloaksystemet ikke kommer tilbage gennem rør og ind i hjemmet. Hvis vand gå ned i afløbet er betydelig, kan det sutte den fælde tørre når udluftningsanordning rørene er tilstoppet, som umiddelbart giver gas at undslippe ind i hjemmet, Ifølge National Environmental Service Center hjemmeside. Kører mere vand i fælden burde løse problemet.

Backdrafting

Backdrafting er handlingen at trække luft fra et andet område ved hjælp af energien fra en anden kilde. VVS lugt formål henviser backdrafting til brugen af en røgsuger som dem, der findes i mange badeværelser. Mens udstødning fan formodes for at fjerne lugt fra et badeværelse, kan det faktisk være årsag til flere lugte. Pres forårsaget af dreje fan kan tegne gasser fra spildevand gennem rør i rummet. Dette er generelt ikke et problem, medmindre der er tørre fælder, der tillader den frie strøm af gas ind i stuen. Sørge for rummet har tilstrækkelig frisk luftindtag er nøglen til at forhindre dette problem.