Sådan behandler træ med konserveringsmidler

Sådan behandler træ med konserveringsmidler


Træbeskyttelsesmidler beskytte både indendørs og udendørs møbler, dæk og tagene fra rot, meldug, vandskader og skadedyrsangreb. De arbejder ved siver ind i træets porer og holde fugt ud af sit hjerte. De kemikalier, de indeholder dræbe svampe og insekter. Ud over at øge levetiden af dit træ, tilføjer træ konserveringsmiddel glans og glans. Behandling af træ er noget, der bør gøres på bi eller tri årlige grundlag, som konserveringsmiddel gør slides og nedbryde.

Instruktioner

•Kontrollér, at træet er grundigt tørre, før du starter, og får tid til at tørre i et par dage før du bringer det tilbage indeni. Fugtigt træ vil ikke absorbere konserveringsmiddel.

•Indstil op udenfor, hvis du kan fysisk transport af de objekter, du behandler. Træ konserveringsmiddel er en giftige og brandfarlige stoffer, som du ikke ønsker i dit hjem, hvis du kan undgå det. Placere objektet på en presenning eller lærred dråbe klud, væk fra enhver åben ild.

•Applicer konserveringsmiddel med en maling pensel eller have sprøjte. Anvendelse i en selv, medium-tynd, pelsen. Sørg for at følge enhver given anvisningerne på pakken. Hvis du anvender konserveringsmiddel til et hegn eller dæk, være særlig opmærksom Påfør en tilstrækkelig mængde til enderne af brædderne, hvor træet er mest sandsynligt, at vejret.

•Kontroller din dækning, når du er omkring halvvejs gennem den anbefalede areal markeret på pakken. Hvis der er ingen anbefalet område givet, regne med at de fleste containere er designet til at dække fra 4 til 10 m. firkant. Efter dækker omkring 3 kvadratmeter, check for at se om du er cirka halvvejs gennem produktet. Hvis du er mere end halvvejs, start æglæggende ned produkt mere let. Hvis du er mindre end halvvejs, Begynd at lægge det en smule tungere. Selvfølgelig, hvis du dækker et meget lille område denne metode til dobbeltkontrol vil ikke gøre dig meget godt. I stedet, bare prøve at bruge til at selv penselstrøg eller tælle antallet af sekunder som du spray hvert område. Sørg for du er konsekvent.

•Applicer en anden frakke hvis du ønsker, men vent mindst 12 timer forinden.

•Lad objekt uden for, men under et fortelt eller overhæng, i fald det regner. Efter et par dage med tør vejr, skal konserveringsmiddel være helt absorberet i træ.