Hvordan man dræber græsset i en kløver mad Plot

Hvordan man dræber græsset i en kløver mad Plot


Kløver gør en stor fall mad plot beskære. Når først etableret, er relativt lav vedligeholdelse og hjorte elsker det. Som de tynde over tid bliver kløver parceller modtagelige for græsklædte weed angreb. Et par græsplanter i en kløver plot er ingen grund til bekymring. Græs og kløver eksistere godt sammen. Når græsset begynder at konkurrere med Kløver, men bliver du nødt til at dræbe den og forynge plot at tillade kløver til at udkonkurrere græsset igen.

Instruktioner

•Applicer herbicid glyphosat-baseret spray til plot i sensommeren nær slutningen af vækstsæsonen, men når græsset vokser stadig aktivt. Re spray plot som nødvendigt, efter producentens anvisninger, indtil alle af græs dør. Hvis du foretrækker ikke at bruge herbicid, disk-indtil Jorden en gang, derefter igen med to-ugers intervaller indtil græsset ikke længere gror ud igen.

•Till jord til en dybde af 6 inches når græsset planter dør.

•Forbind-plante mad plot i tidlige forår så snart jorden tør og temperaturer varm. At give kløver et forspring vil hjælpe det udkonkurrere alle resterende græsfrø i jorden.

•Kill enhver græs, der spirer mens kløver spire og modning. Bruge en græs-selektiv herbicid ifølge producentens anvisninger.

•Skift til en gødning med de laveste mulige kvælstof niveauer. Græs trives på kvælstof i jorden, men kløver har ikke brug for det til at vokse.

•Kill og forynge kløver plot hvis græsset overtager igen. Du kan have at gøre dette en gang hvert femte år eller deromkring.