Sådan Fortæl Hvis en dronning Palm er død

Der er en række svampe og sygdomme, der kan inficere og dræbe din Queen palmer, og ofte at identificere tegn på sygdommen og behandler det, før det kan spredes kan spare dem. Desværre, nogle sygdomme er dødelige engang indgået. Der er mange tydelige tegn, håndfladen dronningen er død, fra stammen sammenbrud til tab af palm's hoved.

Instruktioner

•Overvåge sundhed af bladene. Hvis bladene begynder at visne og hvorhen men ikke fall off, kan det være et tegn på at din Queen Palm har indgået en dødelig sygdom. Yderligere symptomer af forestående død kan omfatte langsomt voksende, Gulnede blade. Dødbringende gulfarvning er en sygdom, der inficerer mange sorter af palmetræer, og symptomer omfatter sværtning af træerne blomster og gul misfarvning af fronds.

•Kontrollér stammen af palme for sive pletter. Inficerede palms udskiller ofte væske, der vil plette barken af stammen, et sikkert tegn på at din Queen Palm er ved at dø.

•Look for en Snabel i stammen af træet. Conks er hylde-lignende vækster, der vises på din palm tree lavere stammen og frigive rustfarvet sporer, der kan sprede sig til og inficere andre palmer.

•Se for tegn på stammen sammenbrud. Trunk sammenbrud er ofte en indikator for svamp infektion, der har ædt op på træet indefra og ud. Du kan fortælle, hvis stammen kollapse hvis du finde svage, sunkne pletter i træet, at hule i, når der trykkes. Du kan også banke på stammen og lytte til et hult ekko.

•Analyze palmeblade for tegn på en brun streg ned ad ryggen af bladet og misfarvede bundter hvor bladet blev fjernet.

•Tjek for ujævn mønstre af frond forfald, da dette er generelt et tegn på sygdom, der kan føre til døden.

Tips & advarsler

  • Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din Queen Palm er døde eller døende, kontakt en professionel arborist for en fuld analyse, samt tips om hvordan man kan spare træet eller sikker fjernelse af døde træer.
  • Undgå beskæring dronning Palms du har mistanke om kan være inficeret med svamp, da dette kunne spredes svampen til ikke-inficerede planter og indføre svampen dybere ind i palm træer systemet.