Hvad slags ferskner vokser bedst i Ohio?Ohio, i USA 's landbrugsministerium plante hårdførhed zoner 5 og 6, ligger i den nordlige del af klima interval for lethed af voksende ferskner (Prunus persica). Fersken blossoms dø når vintertemperaturer nå og falde til under-15 grader Fahrenheit. Gren dieback og blomsterknopper i foråret mangel forhindrer fersken bære frugt til høst senere på sommeren. En ekstra udfordring at få fersken frugt er den tidligt blomstrende træer når sent-drab frost i marts og April på tværs af Buckeye staten.

Prime Peach voksende områder

Den mindste mængde af problemer med fersken træ kultur opstår i det sydlige Ohio, omtrent syd for Interstate 70. Et større udvalg af fersken træ kultivarer overleve de vintre, der ikke får koldere end-10 grader F, og hyppige sen frost i marts og April ødelægge ikke blomster. Fersken kan dyrkes andetsteds i Ohio, men tage ekstra hensyn til træ placering til at beskytte det mod kolde vinde og lave højder, som i dale eller ved foden af en bakke, hvor foråret frost forekomme hyppigere.

Anbefalede sorter

Over det meste af Ohio, vælge fersken træ kultivarer bedømt som værende "meget hårdføre" af Ohio State Cooperative Extension Service, eller er bevist hårdføre selv i sydligste Michigan. De mest vinter-tolerant ferskner for Ohio er kultivarer Reliance og Belle af Georgien, som anbefalet af Gary Gao, udvidelse gartner i Clermont County. Andre ferskner, passer bedst til de varmere vinter områder af det sydlige Ohio omfatter: Harbinger, Garnet skønhed, Harken, Redhaven, canadiske harmoni, Cresthaven, Harcrest, Madison og hvid Hale. Kultivarer Sunhaven, Glohaven og Redskin særligt kraftige vækst og vise nogle kolde resiliency for Ohio.

Plantning Tips

Plante fersken i det tidlige forår i Ohio. Dette giver mulighed for rødderne at etablere godt før symptomdebut frostgrader i slutningen af efteråret. Site træer hvor de modtager mindst 10 timer af direkte sollys fra marts til oktober. Den sydvendte væg af en bygning, læ side af en vinter læhegn hæk eller den sydlige side af en bakke giver en lidt varmere vinter mikroklima. Den ekstra varme i disse landestandarder i løbet af sommeren også fremmer bedre frugt udvikling og produktion af sukkerholdige kød.

Forbehold

Mange sygdomme og skadedyr skade potentielt fersken, der med held overlever i Ohio haver og frugtplantager. Overvåge træer året rundt og ansætte en skadedyrsbekæmpelse strategi, der omfatter korrekt beskæring, opretholde et rent voksende miljø og brug af pesticider. Plettet plante bug, stank bug, orientalske frugt møl, blomme curculio, fersken træ soegeren, japansk beetle, grønne juni Bille og europæiske røde mide skade fersken. Væsentlige sygdomme i note omfatter fersken blade krøller, brunbakteriose og skurv, bakteriel spot, meldug og fordærve. Ikke plante nye fersken i et område, hvor en syge fersken træ, især med fordærve, tidligere voksede.