Dobbelt bredde verandaen ideer

Dressing op på forsiden af en dobbelt bredde mobile home med en veranda kan du oprette en komfortabel, hjemlig plads. Tilføjelse af en veranda giver dig mere boligareal og et område til at nyde udendørs med venner. Dobbelt bredde fremstillede huse tendens til at se ens, men med tilføjelsen af en veranda, kan du oprette et rum, der viser din personlige smag og stil.

Længde

Placeringen af hoveddøren på siden af en dobbelt bredde mobile home skaber den perfekte mulighed for at oprette en veranda, der udvider længden af produceret hjem. Mange husejere placere den dobbelte brede i en sidelæns arrangement for at give mobilen udseendet af et traditionelt fremstillede hus. En veranda, der dækker hele den side af traileren skaber en større plads for dekoration og et område til at sidde og nyde udsigten. En veranda, der udvider længden af mobilhome forklæder området undersiden af struktur, at skabe udseendet af en traditionel hjem.

Omslutter våbenhuset

Vedlægge verandaen for at oprette en tre-sæson plads til Mobil-hjem. Lukning i våbenhuset kan du nyde veranda på kolde og regnfulde dage. En veranda kabinet også giver beskyttelse af personlige oplysninger, når du nyder et måltid med venner på verandaen og giver skygge på de varme sommerdage.

Grønne områder

Fyld verandaen med blomster og grønne områder for en farverig udendørs udsmykning på din veranda. Hænge kurve af blomster og planter fra våbenhus tag at fylde rummet med en blis af farve. Fylde veranda gulvet med plante- og Potter til at oprette en haven atmosfære i dit hjem. Fylde verandaen med planter kan også bidrage til at skjule fremstillede udseende af hjemmet.

Møbler

Møbler du vælger til din veranda afhænger af den måde, du planlægger at bruge området. For eksempel, hvis våbenhuset er primært et sted at sidde og nyde udsigten, er et par stole og lille bord tilstrækkelig. Du kan også føje en tabel og stol til spisning på din front veranda i varmere vejr. Et våbenhus swing eller svævefly giver forreste del af dobbelt bredde trailer en gammeldags land udseende.