Hvordan udskifter jeg en tilstoppet varmer dræn ventil?

Hvordan udskifter jeg en tilstoppet varmer dræn ventil?


Hvis du har et tilstoppet afløbsventil på din vandvarmer, kan erstatter det synes som et uoverstigeligt problem. Det er ikke så svært, selv, hvis du bruger fysikkens love til at hjælpe dig. Skabe et vakuum i varmt vandlinje ved at lukke alle ventiler, og det vil holde vandet tilbage når du skru den gamle ventil. Hvis du arbejder hurtigt, bør du kunne have et nyt installeret før du mister mere end en gallon af vand.

Instruktioner

•Drej off vandvarmeren. Hvis det er elektrisk, skal du fjerne det fra væggen. Hvis det er gas, slå gas kontrollen "Piloten." Køre et varmt vandhane, indtil vandet løber koldt. Hvis du foretrækker at spare på vandet, lad vandet i vandvarmeren cool for 24 til 48 timer.

•Drej off ventil leverer koldt vand til varmelegeme. Spænd det så meget som du kan i hånden. Instruere andre i Parlamentet om ikke at slå enhver vandhaner, mens du arbejder. At holde alle varmt vand ventiler lukkede vil skabe et tomrum, som vil forhindre, at vandet fosser ud i afløbet, når du fjerne ventilen.

•Forbered en ny messing afløbsventil af indpakning VVS tape rundt om trådene i slutningen at skruer i vandvarmeren. Placer det ved siden af ovnen, så du kan nå det hurtigt.

•Sæt en lille spand under ventilen og skru det med slip-joint tænger. Som det løsner, fortsætte med at dreje det i hånden. Vand vil begynde at sprøjte ud, men på grund af vakuum du lavet, spray bør begynde at taper ned efter kort tid.

•Fjern gamle ventil og hurtigt indsætte den ny sig ind i hullet. Spænd det med hånden, indtil du ikke kan gøre det længere, så spænd den med slip-joint tænger. Sørg for spidsende vender nedad, når du er færdig med stramning.

•Åbn op det kolde vand ventilen. Stik varmeren tilbage i eller slå gas kontrollen til "On."

Tips & advarsler

  • Du kan købe plastic og messing dræne ventiler. Messing dem er mindre tilbøjelige til at lække og cross-tråd når du vedhæfter en drain slangen.
  • Du kan muligvis unclog din gamle ventil ved åbning overtryksventil for at lade luft ind i tanken og derefter stikke en tynd tråd ind i ventilen indløbet, mens ventilen er åben.
  • Forsøg aldrig denne procedure, før vandet i ovnen er afkølet, eller du kan blive alvorligt skoldet.