Hvordan du udskifter en Pivot Rod Under en vask

Pivot rod er del af vasken proppen forsamling, der faktisk kontakter proppen. Proppen har en åbning på sin ende, som pivot rod går igennem. Når du flytter lift stangen på bagsiden af vasken vandhane, flytter det igen en gaffelbolt rem fastgjort på anden enden, under vasken. Ene ende af pivot rod sidder i gaffeltræk rem. Før du udskifter pivot rod, kontrollere skruen på gaffeltræk stroppen hvor lift stangen sidder, da en løs skrue kan forårsage prop til ikke at flytte.

Instruktioner

•Sæt en spand under den vask drænrør at fange enhver vand, der kan komme ud af tailpiece. Rotere låsemøtrikken på siden af vasken tailpiece mod uret, løsnes møtrikken.

•Pinch begge sider af foråret klip, der holder pivot rod i hul i gaffeltræk håndledsrem. Trække pivot rod ud af vasken endestykket, og derefter skubbe det ud af gaffeltræk strop.

•Skub en ny gummipakning, skive og låsemøtrikken på den lange ende af den nye pivot rod. Punkt tråde på låsemøtrikken mod bolden på anden enden af pivot rod.

•Sæt den lange ende af pivot stangen igennem foråret klip og hul i gaffeltræk rem. Knivspids foråret klip igen som du slide bold ende af pivot rod i åbningen i vasken tailpiece, stoppe når bolden sidder helt inde i åbningen.

•Skub gummipakning, skive og fastholdelsesfaktorer møtrik til gevind åbningen i tailpiece. Drej låsemøtrikken uret, threading det ind på af tailpiece åbning indtil det er stramt.