Sådan installeres mursten finer Windows

Sådan installeres mursten finer Windows


Mursten windows er en klassisk hjem designstil, men omkostningerne ved indmuring og erstatte alle vinduesrammer, kombineret med omkostningerne ved at leje en anden til at føre tilsyn med de strukturelle arbejde, kan være uoverkommelige. En overkommelig og næsten umulig at skelne alternativ er at lægge en mursten finér omkring vinduerne dig selv. Billige materialer og let mestrede teknik for ansøgning er mere kunst end byggeri, og som følge heraf mange mennesker synes, at de nyder anvende finer.

Instruktioner

•Locate alle træ skjult bag mure omkring vinduesrammen ved hjælp af en stud finder. Markere alle studs inden for det område, der vil blive muret. Sand hele overfladen, der vil blive muret. Bore huller i hver stud, afstand mellem dem omkring 12 inches fra hinanden. Bore huller hver 6 inches langs kanterne af vinduerne og kanter af væggene.

•Sno tremme omkring rude område at blive muret, skære ud hver sektion med tin snips og fastgørelse tremme til vinduesrammen med 3-tommer skruer skruet i plastik disk skiver og derefter ind i mur-huller. Overlappe alle sømme i tremme med 6 inches minimum.

•Dæk tremme i mørtel ved hjælp af en murske. Komme mørtel ind alle de små rum bag Pudsprofiler og under alle sømmene. Holde det helt glat og anvende mørtel til en tykkelse på omkring en fjerdedel tomme oven på tremme.

• Lad mørtel tørre i et par timer, derefter skrabe det med en haven gaffel indtil området er ridset og ujævn. Lad vinduet området tørre i 48 timer.

•Applicer one-kvart-tomme af mørtel på bagsiden af hver mursten finér, og hold fineren på plads på vinduesrammen i 60 sekunder. Start øverst i vinduet og arbejde nedad. Opbevare murstenene selv og ved siden af hinanden hele vinduet, derefter kreativt og symmetrisk føjes til områderne omkring vinduet som ønsket. Skære mursten til at passe usædvanlige områder eller at gøre mønstre.

•Aftør off overskydende mørtel og lader murstenene tørre i et par timer. Anvende injektionsmørtel mellem mursten til den ønskede dybde. Tillad mursten til tørre i 48 timer før du anvender nogen vægt på dem.

Tips & advarsler

  • Prøv at gøre design i mursten omkring vinduesrammen eller ved hjælp af mønstre for en karakteristisk anvendelse.