Sådan Fjern støv fra silke ordninger

Silke blomsterarrangementer er et overkommeligt alternativ til visning af virkelige blomster. De giver et dekorativt udseende nemlig folk hvem nyde eksotiske planter og blomster, men ikke er i stand til at vokse dem. De er billige, fordi de ikke behøver at blive erstattet hver par dage. De kan tilføje skønhed og atmosfære til enhver indstilling. Kunstige blomster kan ser utrolig reel, men når støv bygger op omkring hjemmet, det kan sløve farverne og gøre blomsterne ser falske. Opretholde silke ordninger er forholdsvis let og kan bidrage til at fastholde livet og udseendet af blomster og planter i lang tid.

Instruktioner

•Tag blomster fra deres indehaver, og tage dem udenfor. Vend arrangementet på hovedet og Ryst forsigtigt blomsterne. Køre en fjer duster over dem fjerne endnu mere støv.

•Giver større arrangementer, rense akkumulerede snavs og støv med en håndholdt støvsuger ved hjælp af indstillingen blideste. Hold dysen tæt nok til at fjerne støv, men ikke tæt nok til at sutte i blomster, forårsager skade.

•For at genoprette glans og farve, tørre blomster med en fugtig klud, efter du har fjernet støv. Tørre begge sider af blomster eller blade. Ren små områder med fugtede vatsvabere. Lad lufttørre.

•Til stærkt støves eller beskidt ordninger, placere blomst arrangement i en spand varmt vand indeholdende skålen vaske eller silke blomst renere. Forsigtigt agitere arrangementer rundt i vandet. Fjerne dem fra spanden, og skyl med rent vand. Forsigtigt ryste de foranstaltninger for at fjerne overskydende vand. Lad lufttørre.

• En alternativ metode til rensning af mindre ordninger er at sætte blomster i en brun papirspose med en kop af bordsalt. Ryst posen i cirka 60 sekunder, og bruge en tør klud til at fjerne salt fra blomsterne.

Tips & advarsler

  • Ugentlig vedligeholdelse, vil især i et støvet miljø, gøre rengøring lettere end hvis støvet bliver for tyk eller begynder at permanent markering af blomsterne.
  • Læs pleje instruktioner, der kommer med silke arrangement, da nogle kræver professionel rengøring for at bevare deres udseende.
  • Brug ikke varmt vand til at rense silke blomster, da det kan forårsage farvning og blødning farver.