Hvordan til at plante en lille ørken Garden

Hvordan til at plante en lille ørken Garden


Desert gardens kan indeholde meget mere end kaktus. Planter, der er hjemmehørende i ørken regioner er naturligt tilpasset til de tørre forhold og er velegnet til hjem landskaber. Du kan plante andre typer af planter, såsom roses eller zinnias, hvis du kan lide den farve og duft disse planter giver, men vær opmærksom på at deres vand behov kan være fantastisk i varme, tørre dele af landet. At spare på vandet og holde din vandregning lav, vælge planter, der forekommer naturligt.

Instruktioner

•Measure området hvor du ønsker at bygge din have. Derefter plot det på ternet papir til at hjælpe dig med at planlægge din lille ørken haveområde.

•Visit en Planteskole i dit område, der bærer et godt udvalg af planter, der er egnet til din ørkenregion og Køb et passende antal planter, baseret på deres modne størrelse og pladsen du har til rådighed.

•Dig en del kompost i alle fire dele af jorden. Jord i mange regioner, øde er sandet og vil tørre ud hurtigt. Når du føjer organiske materialer, det forbedrer dræning og tilføjer næringsstoffer, som alle planter har brug for.

•Measure og markere placeringer for hvert anlæg, giver tilstrækkelig plads mellem planterne.

•Dig plantning huller i dine markerede områder, der er større end rodsystem af dine potteplanter. Derefter fjerne alle planter fra deres Planteskole Potter og sætte dem ind i hullerne, opfyldning med jord blanding du gravet ud.

•Kapacitet område for 20 til 30 minutter og holde jorden jævnt fugtig, indtil du ser ny vækst ved at opstå. Du behøver ikke give indfødte planter almindeligt vand, når de bliver etableret.