Problemer med afløb træsko

Et tilstoppet afløb kan være en rodet og frustrerende hjem VVS problem. Tilstoppede afløb kan komme fra en række forskellige situationer - fra noget fremmed at sidde fast i afløbet gennem en vask eller køkkenvask, at problemer med toiletter forårsager problemer med VVS stak, hvis de ikke er skyllet ofte eller korrekt. Clearing afløb træsko kan være et problem uden de rigtige værktøjer, og mange folk er tilbøjelige til at bruge afløb rengøring kemikalier, som kan være farlige. Et par fælles tilstoppe problemer eksisterer, og de er nemme at klare hvis du ved hvordan.

To skål dræn

Hvis du har en tilstoppede vask, der har to afløb, som flyder ind i det samme rør, skal du holde nede en af afløb propper, mens du kaster de tilstoppede afløb. Dette vil opbygge tryk i rørene til at hjælpe dig med at fjerne tilstoppe. Hvis du bruger kemikalier før clearing blokeringen, kan de igen op i dyserne afløbet, hvilket medfører en farlig situation.

Synke fælder

Hvis du har et tilstoppet fælde, især hvis det har været tilstoppet med noget, der størkner når det køler eller sidder, såsom fedt eller fedt fra madlavning, kan en stemplet ikke være til nogen hjælp. Hvis den solide plug ikke kan blive kastet ud, kan ved hjælp af kemikalier overløb afløb, forårsager et problem. Den eneste løsning er i dette tilfælde at fjerne vandlås, som vil blive fyldt med stillestående vand, og skubbe ud træsko med en slange værktøj eller lignende.

Lufthuller

Opvaskemaskiner kræver ofte en luftspalte skal installeres i afløbet linje, som de deler med vask i nærheden. Hvis du har et tilstoppet afløb, kan ved hjælp af kemikalier i denne linje få dem til at blive suget i luftspalten af opvaskemaskinen, når maskinen drives, belægning din retter med kemikalier.

Afløb stakke

Alle afløb i dit hjem er tilsluttet en afløb stak, som ventiler på taget. Hvis der er en tilstopning i afløbet stak, kan som fra is, sne eller et dyr reden, afløb køre langsomt eller slet ikke. I dette tilfælde kun en mekanisk slange eller professionelle kemikalier kan rydde tilstoppe, og du vil har brug for en blikkenslager.