Camellia blomst oplysninger

Camellia blomst oplysninger


Kameliaer er hjemmehørende i Japan og Kina. Ifølge Floridata hjemmesiden er disse buske populære i det sydøstlige USA, hvor de er værdsat for deres levende farve og blanke blade.

Historie

University of South Carolina biblioteker hjemmeside viser, at en tysk læge ved navn Andreas Cleyer først opdaget fabrik i Japan i England. Blomsten blev opkaldt til ære for en Jesuit missionær opkaldt George Kamel, der døde i 1706 i Filippinerne. Kamel var kendt for sin forskning på orientalske planter.

Identifikation

Camellia blomster er ens i udseende til roser. Floridata hjemmesiden beskriver blomster som at have rundet overlappende kronblade at ramme en gul center. Blomsterne vokse ofte til at være fem inches tværs. University of Arkansas Cooperative Extension Service hjemmeside bemærker, at farverne på blomstrer omfatter rød, pink og solid hvid.

Overvejelser

Kameliaer foretrækker, fugtige, sure jord og delvis skygge. Ifølge Floridata, kameliaer har lavvandede rødder og jorddækning er forpligtet til at beskytte dem mod kulden. Kameliaer udbrede fra stiklinger, der kan træffes i sensommeren eller tidlig vinter. Disse buske vil vokse i beholdere samt græsplæner.