Sådan bruger du Windex på Metal

Sådan bruger du Windex på Metal


Windex er en husstand renere, der kommer i flere forskellige varianter. Mens Windex var oprindeligt et glas renere, er der nu en række forskellige formuleringer, herunder tre forskellige Windex produkter for flere typer af overflader. Alle men to Windex produkter omfatter ammoniak, så de ikke bør bruges på metaller, som ammoniak ville forårsage for at misfarve. Hvis du ønsker et ammoniak-fri produkter, bør du nå til Windex multi overflade eddike og Windex udendørs multi overflade, de produkter, der ikke indeholder ammoniak.

Ifølge producenten, kan alle Windex produkter sikkert bruges på krom og rustfrit stål.

Instruktioner

•Indstil at metallet du er rengøring sikkert kan rengøres med Windex. Hvis du ikke er sikker på, om det metal, du ønsker at rense er krom eller rustfrit stål, og du er bekymret for at Windex vil misfarve det, bør du teste overfladen før rengøring. Anvende nogle Windex på en lille, uanselige spot på metal, og lad det sidde i ca 30 minutter. Hvis finish er uændret, er det sikkert at bruge Windex for at rense af overfladen.

•Spray Windex på metallets overflade. Hvis der er bagt på snavs eller snavs, som der kan være på en rustfri kogeplade, tillade Windex at suge ind og blødgøre den crusted stof.

•Aftør Windex off overfladen med en ren, tør microfiber klud eller en køkkenrulle. Brug ikke en slibesvamp, der kan ridse metal. Vær sikker på at tørre overfladen helt, gnide i retning af kornet.

•Buff rene og tørre overfladen med en blød pudseklud til at bringe tilbage glans.

Tips & advarsler

  • Selvom Windex ikke bør anvendes på malede overflader, kan det bruges på emaljeret maling på apparater.
  • Mens Windex ikke er normalt anbefales til regelmæssig rengøring af sølv, kan Windex med eddike bidrage til at fjerne en begyndende plette fra sølv. Sølv skal omhyggeligt vaskes med sæbe og vand, og derefter grundigt skylles for at fjerne alle spor af Windex efter plette er fjernet.
  • Bland ikke nogen Windex produkt, der indeholder ammoniak med en blegemiddel-baserede husstand sæbe, som farlige gasser kan produceres.