Problemer med VVS når en vask ikke vil dræne

Problemer med VVS når en vask ikke vil dræne


Dræn bør løbe hurtigt, hvis rørene er klar og VVS er korrekt installeret. Vandet skal flyde let ind i afløbet og forsvinde uden boblende, klukkende eller at skulle bruge en stemplet til at skubbe det. En vask, der synes at være konstant tilsluttet eller langsom til at dræne kan indikere problemer med VVS. Nogle problemer af denne type er let fast; andre har brug for omfattende arbejde at rette.

Dårlig udluftning

Et dræn med tilsluttet eller forkert udluftning vil ikke flyde let eller kan ikke flyde. Hvis ventilen er sat, kan obstruktion normalt blive ryddet med en slange eller snegl. Hvis problemet er et forkert eller ikke-eksisterende udluftning, en ny ventil skal være tilføjet eller forkert ventilen fast.

Op ad bakke rør

Vandrør og afløbsrør skal flyde ned ad bakke fra alle kilder til dræne vand, håndvaske, toiletter og brusere. Hvis en pipe løber op ad bakke, vand vil dræne langsomt eller måske ikke helt dræne bassinet. Når vandstanden i røret er vandstanden i vasken, stopper afløbet flyder. Dette er korrigeret ved at installere VVS-rør i den korrekte nedadgående hældning af mindst 1/4 tomme hver fire fødder, væk fra kilden til dræne vand.

Tilstoppede rør

Rør, der er tilstoppet vil ikke løbe eller løbe meget langsomt. Prøv at kaste afløbet først. En slange eller snegl bør være den næste middel forsøgt. Hvis træsko ikke er i fælden, fjerne fælden for at få adgang til rørene med en snegl. En kommerciel drain cleaner kan være alle, der er nødvendige for afløb, der kører langsomt. Brug disse rengøringsmidler omhyggeligt. Bland ikke forskellige rengøringsmidler eller andre kemikalier som blegemiddel eller ammoniak. Hvis du ender med at kalde en blikkenslager eller bede nogen om hjælp, skal du sørge for at fortælle ham du hældte drain renere i afløbet.

Kloak træsko

Løbende problemer med dræn og andet inventar, der ikke vil løbe, løbe meget langsomt eller ofte tilbage kunne være et tegn på et mere alvorligt problem med kloakrøret fører væk fra huset. En kloak service måske kunne bruge en snegl i kloakrøret og fjerne problemet. Undertiden rørene er beskadiget og har brug for reparation, som kan være dyrt.