Tips om hus rengøring

Tips om hus rengøring


Hver boligejer skal tackle hus rengøring på en regelmæssig basis. Mens rengøring er et faktum, er der flere måder at minimere den tid og kræfter brugt på disse gøremål. Fra at vælge de rigtige produkter til at organisere dine leverancer og din tid, vrimler hus rengøring tips for enhver, der ønsker at bruge mindre tid på desinfektion og desodorisering deres hjem.

Organisere

At holde alle dine leverancer i en central beliggenhed reducerer tid brugt søge efter forskellige rengøringsartikler. Alternativt kan du holde et komplet sæt af alle nødvendige rengøringsmateriel i flere værelser i hele hjemmet, som køkkenet, badeværelset og et separat sæt for hvert niveau af dit hjem. På den måde kan du hurtigt få fat i de nødvendige materialer og rense et område når du finder et par ekstra minutter i løbet af dagen.

Reducere

Boligejere finde ofte de har flere produkter til at fuldføre den samme grundlæggende opgave, når bare en flaske på renere ville være passende. For eksempel, fungerer et generelt formål renere godt på de fleste hårde overflader i både køkken og badeværelse. En halv snes højkvalitets mikrofiber rengøring klude virker bedre end en pose fuld af gamle revet klude. En ny støvsuger med fremragende suge og dens vedhæftede filer fungerer som en fuld-størrelse vakuum, handheld tomrum og gyvel, alle i ét stykke udstyr. Overvej at bruge eddike og vand i forholdet 1:1 rent glas og fjerne lugt uden at købe ekstra husholdningsprodukter.

Administrere din tid

Rengøring behøver ikke være en enorm ugentlige eller månedlige akkord hvis du opdele processen i håndterbare bidder. Hvis du synes aldrig at finde tid til at rense hele huset på en regelmæssig basis, kan du prøve at gøre stumper og stykker, når du har tid. For eksempel, tør ned bordplader og rengør vasken efter indlæsning af opvaskemaskine, Rengør toilettet, mens dit barn spiller i karret eller støv i stuen, hvis du har et par minutter tilbage inden de forlader for arbejde om morgenen. Efter denne proces hele ugen efterlader dig med meget mindre arbejde i weekenden.

Bede om hjælp

Du er sikkert op fra lykke hvis du bor alene, men hvis du har bofæller eller andre familiemedlemmer bor hos dig, få deres hjælp med rengøring opgaver rundt i hjemmet. Opdele gøremål efter præference eller udvikle en liste, der roterer på en ugentlige eller månedlige tidsplan. Selv børnehavebørn kan hjælpe ved at opsamle, gøre deres senge eller hjælpe indlæse opvaskemaskinen.