Fjerner mug bag tapet

Fjerner mug bag tapet

Forberede fjernelse tapet

Den eneste måde at fjerne skimmelsvamp bag tapet er at fjerne tapet først. Der er produkter tilgængelige hos de fleste isenkræmmere, der vil forberede fjernelse tapetet og gøre processen lettere. Til at begynde med, bør være scorede tapet med en scoring værktøj. En scoring værktøj gør små perforeringer i tapet, som det er flyttet rundt på væggen. Perforeringer i tapet er hvad tillader en tapet stripping løsning for at trænge ind i papiret til lettere fjernelse. Et tapet, stripping løsning er derefter sprøjtes på tapetet efter scoringen er fuldført. Tapet stripping løsninger er tilgængelige i væsker, geléer og koncentrater.

At fjerne tapet

Fordi formen er giftige, når det kommer til den faktiske fjernelse af tapet der er forholdsregler, der bør følges, fordi skimmelsporer træder luften som tapet er fjernet. Sørg for at sætte en engangs, plast drop klud rundt på gulvet i badeværelset og være sikker på at bære handsker og en maske, der dækker din næse og mund. Spray tapet stripping løsning sektion af sektion som du fjerne tapet, så løsningen ikke tørre ud. En tapet skraber vil hjælpe separat stædig sektioner af tapet fra væggen. Når tapet er fjernet fra væggen, straks sætte det i en stor plastik affaldssæk at forhindre sporer fra spredning.

Fjernelse af skimmelsvamp

Nu, hvor tapetet er fra væggene, er formen klar til at blive fjernet. Bland en løsning af 50 procent blegemiddel og 50 procent vand i en spand. Holde den engangs plast drop klud på gulvet og holde handskerne og en maske. Brug en svamp til at skrubbe vægge fra top til bund. Selv om der er områder af en mur, der ikke ser ud til at have mug, skal hele væggen rengøres som en sikkerhedsforanstaltning.