Hvordan kan jeg få en donerede taget for mit hus?

Hvordan kan jeg få en donerede taget for mit hus?


Hvis dit hjem har brug for et nyt tag, og du ikke har midler til at betale for en, kan du muligvis få tagmaterialer og tjenester doneret til dig, især hvis du har lidt en form for modgang. Tagdækning virksomheder ofte give ikke deres produkter og tjenesteydelser væk, men det sker fra tid til anden. Husk på, tagdækning virksomheder give ud nye tagene i kun de mest ekstreme tilfælde. Skiftevis, hvis du har homeowner's forsikring og dit tag er blevet beskadiget af en storm, dit forsikringsselskab kan dække udgifter til et nyt tag for dig.

Instruktioner

Tagdækning selskab

•Opkald firmaet tagdækning og spørge om deres velgørende donation krav. Bede om at tale med ejeren, manager eller public relations-afdelingen.

•Skriv selskabet ejer eller general bestyrer et brev dokumentere dine trængsler og respektfuldt bede om et donerede tag. Være overbevisende, men også ærlig. Ikke pynte din historie. Sørg for at nævne nogen oplysninger, der vil hjælpe din sag, som din specifikke trængsler, navne og alder af børn eller ældre mennesker i din pleje, dit job, din uddannelse, stipendier eller statsborgerskab priser du har tjent, og hvad du gøre for at hjælpe andre. Være parat til at dokumentere krav du gøre.

•Spørg gejstlige medlem tale til firmaet tagdækning på dine vegne og til at kontrollere din historie. Eller hvis din historie er særlig dramatisk eller nyhedsinteresse, kontakt en lokal tv-station for at undersøge muligheden for at få din knibe publiceret under en nyhedsudsendelse.

•Consider beder tagdækning selskabet om en donation af arbejdskraft kun og tilgang en konstruktion leverer virksomheden for en donation på materialer.

Forsikringsselskab

•Opkald dit forsikrings selskab for at underrette dem om skader. Tage billeder til at dokumentere skader.

•Document eventuelle foreløbige udgifter eller reparationer. Holde alle kvitteringer og fakturaer dine udgifter. Du kan muligvis få refunderet for sådanne ting som oprydning, midlertidig patches eller en udskiftning digital parabol.

•Opkald mindst tre tagsten virksomheder og bede dem om at inspicere din tag og give dig et estimat for at erstatte den. Der bør være uden beregning for inspektion og skøn. Dit forsikringsselskab kan give dig en liste med tagdækning virksomheder, eller de kan blot bede om, at du sikre at virksomheden tagdækning du vælger er licenseret og forsikret.

•Når du og din forsikring luftfartsselskab har aftalt en Tagdækker og omkostningerne ved udskiftning dit tag, forsikringsselskabet vil skrive en check til dækning af omkostningerne.

Tips & advarsler

  • Tagdækning virksomheder give ikke ofte deres produkter og tjenesteydelser væk gratis. Men hvis du er høflig, vedholdende og vise et reelt behov, kan det betale sig.