Sådan gendanne slidte farves tæpper

Tæpper blive plettet og slidt af års brug eller en mangel på ordentlig pleje for en længere periode. De kan sommetider blive genoprettet med lidt knofedt, mens andre gange kan farvning og slid mønstre er for svær og tæppet skal fjernes. Denne artikel vil fortælle dig hurtige løsninger for slidte områder i tæppe samt hvordan du til at rense pletter fra tæpper i hjemmet.

Instruktioner

•Vacuum alle de tæppe områder rengøres og restaureret for at fjerne snavs eller snavs, der kan være til stede. Put et par dråber af opvaskemaskiner væske i en skål og tilsæt vand for at skabe sæbeskum.

•DIP krat pensel i vandet og krat mod måtten i områder, der er slidt ned eller på de farvede områder. Tillad det at sidde i to minutter efter du har skrubbes væk alle snavs fra området. Dette giver mulighed for fibre til at bevare deres stående stilling længe nok, at når du rengør tæppet, de vil permanent står op igen.

•Fyld tæppe renere med ingenting, men varmt vand og ingen vaskemiddel. Gå over ethvert område, der var skrubbes i sidste trin. Dette vil rydde op resterende snavs samt siver væk i beskidt vand, der blev oprettet under din skrubbe.

•Tillad tæppe til tørre i en halv time og derefter tilføje vaskemiddel eller rensemidler til carpet cleaner. Ren hele tæppet, herunder de områder, der var bare skrubbes. Tillad tæppe til tørre i mindst en time før du bruger igen.

•Vacuum hele tæppet igen for at hjælpe fibrene stå som de normalt ville. Dette vil bidrage til at styrke den form for de områder, som var filtret eller bankes ned og ikke i stand til at stå.

Tips & advarsler

  • Dawn opvaskemaskiner væske er blide nok til at blive brugt på dyr i naturen, der er dækket af olieudslip, men stærk nok til at fjerne fedt og olier på deres hud og frakker. Det er derfor dette rengøringsmiddel er et godt valg. Du kan bruge ethvert rengøringsmiddel, der er til rådighed, men Dawn kæmper fedt og olier bedre end de fleste.