Hvordan du udskifter en 'er køkken fluorescerende lys boks

Selv om en fluorescerende lys armatur langt overstiger glødelamper energieffektivitet, en ældre 'er fluorescerende lys armatur vil bestemt Se forældede i design og dets komponenter vil ikke opfylde de energibesparende funktioner i nyere fluorescerende lamper. Proces for at ændre en gammel 'er lys stativ med en ny en er ligetil. Det tager kun et par minutter at fuldføre.

Instruktioner

•Find panelet breaker og slukke den breaker, der styrer det rum, hvor du planlægger at erstatte den lampen. Den lampen skal ikke tændes hvis du slår den korrekte breaker. Teste lyset ved at dreje det, før du begynder at fjerne den gamle stativ.

•Tag dækning fra fluorescerende lys armatur og derefter fjerne den fluorescerende pærer eller pærer fra armaturet.

•Find terminaldækslet og fjern skruen, der holder det på plads. I de fleste tilfælde dække mounts nær centrum af den lampen.

•Træk ledningerne ud af loftet eller væggen og koble dem fra ledninger tilsluttet ballast i det lys armatur. Ledningerne vil sandsynligvis have wire nødder eller caps knyttet hertil. Drej wire nødder mod uret og derefter trække ledningerne fra hinanden. Kassér de gamle ledning nødder.

•Løsn skruen på boliger af armaturet, der holder de grønne jorden wire på plads. Fjerne jordledningen fra skruen og fastgør derefter skrue tilbage i armaturet.

•Fjern de skruer, der sikre lampen på væggen eller loftet og afsætte den gamle lys armatur. Placer den nye lampen mod væggen eller loftet og derefter fastgøre den på plads med de skruer, der leveres med den nye armatur.

Uddelingen den grønne ledning strækker sig fra loftet på grønne skrue placeret i huset. Dette er jordledningen.

Uddelingen sort ledninger sammen med en wire møtrik og derefter sikkert de hvide ledninger sammen med en wire møtrik. Skubbe ledningerne tilbage i loftet.

•Sæt terminalen dækker over hullet i den lampen hvor du skubbede ledningerne i loftet eller væggen og derefter fastgøre den til armaturet med skruerne leveres med den nye armatur.

•Sæt lysstofrør i den nye armatur og derefter installere den lampen dække.

Tips & advarsler

  • I nogle tilfælde stikker ledningerne til lys allerede ud af toppen af armaturet. Hvis du ikke kan finde en terminaldækslet inde i lampen, Fjern de skruer, der sikre lampen i loftet og derefter trække armaturet fra loftet. Dette vil også trække ledningerne ud af loftet for dig. Frakoble ledningerne og derefter placere den gamle armatur til side. Hvis udskiftning armaturet ikke har en terminaldækslet på det, Tilslut ledningerne fra loft til lyset, skubbe ledningerne i loftet og derefter sikre lampen i loftet.