Sådan Paint beton med Latex maling

Oliemaling er typisk anbefales til konkrete malerprojekter. Dette skyldes, at latex maling har masser af fugt i dem, der må tørre langsomt i malingen til at overholde korrekt. Siden beton er meget absorberende, det normalt dræner fugt ud af latex maling for hurtigt, og sådan en maling job vil hurtigt begynde at skalle og knæk. Hvis du foretrækker at bruge latex maling på projektet næste konkrete maleri, kan du stadig gøre det arbejde. Du skal bare sørge for at du mætte den konkrete godt før maleri så at det ikke føler behov for at drikke alt vandet ud af din maling.

Instruktioner

Forpakket nogen leverer du ikke allerede har på hånden. Når du vælger en maling, kigge efter latex maling som gulvet emalje eller garage gulv maling, der har været specielt formuleret til brug på Beton overflader. Hvis du ikke har en stålbørste, Sørg for at få en med meget stive, stærke børster.

•Brug stålbørste til at skrubbe betonoverfladen, hvis nødvendigt. Overflader med sektioner, der er lidt smuldrende, har tidligere været malet eller er meget beskidte bør være skrubbes så ren og glat som muligt.

•Dampen hele betonoverfladen. Hvis overfladen er udendørs og kan nås med en haveslange, kan du udfylde dette job, hurtigt og nemt. Ellers vil du nødt til at bruge en plastik sprayflaske til at sprøjte ned indvendige vægge meget grundigt. Indvendige betongulve, kan du spredes ud et tyndt lag af rent vand med en moppe.

•Shake kan af maling, åbne den med paint dåseåbner og rør indholdet med en omrøring stick, mens du venter for vand til at absorbere i betonen.

•Wait til beton bliver kun lidt fugtig. Sørg for der er ingen puljer af vand overalt på overfladen. Når betonen kommer til dette punkt, er det tid til at male. Brug en pensel til at anvende en tynd, selv lag til hele betonoverfladen inden for de næste to timer. Fugt fra vandet vil holde betonen mættet, forhindrer suger fugten ud af malingen.

•Paint en anden tynd, selv lag når det første lag er helt tørret. Der er ingen grund til at dæmpe overfladen igen, når det første lag er afsluttet tørring.

Tips & advarsler

  • Den primære fordel, at latex maling har over oliemaling er at latex er lettere at rengøre.
  • Hvis du forsøger at male når betonen er for vådt, gælder din maling job ikke jævnt. Sørg for at overfladen er bare lidt fugtigt at røre.