Hvordan til at beregne mængden af køling behov

Hvordan til at beregne mængden af køling behov


For at beregne mængden af køling nødvendig for enhver given plads, skal du kende de firkantede optagelser, miljøet omkring området, og ligeledes dynamikken i område nedkøles. Dette er ikke så svært som det lyder. Areal beregnes ved hjælp af en simpel matematisk ligning, miljøet omkring området generelt betyder hvor meget sol eller skygge falder på ethvert givet rum og dynamik kan betyde forskellen mellem et varmere område, som et køkken eller et køligere område som en stue. Alle disse variabler skal tages i betragtning til effektivt beregne mængden af køling behov, ved hjælp af BTUs, for enhver given plads.

Instruktioner

•Measure areal. Til at beregne mængden af køling behov for et enkelt værelse, måle bredden gange længden at få firkant feet. For at beregne mængden af køling til et helt område, såsom et hus eller hjem, måle de firkantede optagelser af hvert værelse og tilføje dem sammen.

• Start med grundlæggende, når det areal er kendt. For eksempel, vil en 150-pladsen fods værelse kræve omkring 7.000 BTUs af køling magt; 300-kvadratfod vil kræve ca. 10.000 BTUs af køling magt; 500-kvadratfod vil kræve omkring 14.000 BTUs af køling magt.

•Indstil andre faktorer til at beregne køling. Tilføje 4000 BTUs for et køkken og 600 BTUs hvis et rum er almindeligt besat af to eller flere personer. Disse er rum dynamikker. Derudover tilføje 10 - procent til BTU alt, hvis ethvert bestemt rum har en solrig beliggenhed, eller trække 10 - procent til BTU alt, hvis alle rum er konstant nedtonet. Disse er de miljømæssige faktorer.

Tips & advarsler

  • Hele huset kølesystemer er bedømt af ton af kølende effekt. Hvert ton af køling magt er normeret til 12.000 BTUs.