Sådan installeres en sengehest i badeværelse

Sådan installeres en sengehest i badeværelse


Klatring ind og ud af et badekar er den mest almindelige årsag til falls i badeværelset. En sengehest i badeværelset kan reducere risiko for et fald i dette område. Disse gelaender er afgørende for ældre individer at fastholde uafhængighed. En korrekt installeret sengehest kan bidrage til at forhindre et fald, men en forkert installeret en øger risikoen i stedet for at lindre det. Installere sikkerhed skinner i badekar, brusekabine eller af toilettet for at gøre badeværelset sikrere og lettere at bruge.

Instruktioner

•Skub en stud finder på tværs af væggen i området, hvor den færdige sengehest installeret. Mark to studs på dette område.

•Measure fra gulvet eller den øverste læbe af badekarret til den ønskede højde sengehest og mark væg i denne højde, justeret med studs. Den korrekte højde varierer og er typisk lige over taljehøjde for den tilsigtede bruger, eller et gennemsnit på 33 inches fra gulvet.

•Indstil sikkerhed jernbane på det ønskede sted ved hjælp af din tidligere mærker som en placering guide, og mærke hver skrue hul i skinnen. Juster så mange skruer som muligt med studs i væggen. Brug en plan at ordentligt justere og glatte skinnen.

•Drill pilot huller med en Akku boremaskine på mærker lavet til skruehullerne. Bruge en murværk borehoved for at bore i flisen.

•Sæt skifte bolte i skruehullerne, der ikke er direkte boret ind i en stud. Hold sengehest til væg og skrue gennem rækværket skruehullerne pilot huller til at sikre jernbane på plads.