Sådan Fortæl Hvis et Land sneglen er dødJord snegle er måske bedst kendt for deres langsom hastighed og stor shell de bære for beskyttelse mod rovdyr. Jord snegle er også problematisk for gartnere, da de vil spise salat, spinat og andre grønne grønne i haven, og den konstante skader kunne dræbe anlægget. Jord snegle også forlade bag et spor af slim, som de dias, der er en anden kilde til irritation, når de kommer i nærheden af dit hjem. Fortælle, hvis et land sneglen er levende eller dødt kræver simpel observation.

Instruktioner

•Se snegl i flere minutter. Hvis det ikke bevæger sig, kan det være døde.

•Poke sneglen forsigtigt med en finger. Snegle bider ikke, og sneglen vil sandsynligvis rekyl eller trække sig i sin råtanken på din rørende sig, hvis det stadig lever.

•Sæt sneglen på slutningen af en lommelygte og tænde den. Du bør kunne se sneglens hjerte slå gennem skallen, hvis det stadig lever.

•Spray sneglen med vand fra en sprayflaske. Hvis dens betingelser for tør, kan sneglen være gået ind i en dvale-lignende tilstand kaldet "estivation." Tilføje fugt kan få det til at begynde at vise tegn på liv.

•Hold et salatblad op til sneglen at se, hvis den forsøger at fodre. Hvis der har været nogen bevægelse eller svar under nogen af disse aktiviteter, sneglen er sandsynligvis døde.