Sådan Treat sidespor med linolie og terpentinHårdttræ sidespor, herunder materialer fremstillet af cypres, cedertræ og pine, give en rustikke og naturlige look til de bygninger, de pryder, og mange husejere ønsker ikke at ændre udseendet af sidespor med maling eller pletter. Træ sidespor, men skal behandles for at forhindre vand skader og vejrlig. For en naturlig finish, der ikke vil producere drastiske ændringer i udseende, (selv om farven kan blive mørkere lidt), anvende en fedtet blanding af linolie og terpentin, der trænger ind og forsegler træ.

Instruktioner

•Pour to dele linolie og en del terpentin i en spand eller malerens bakke. Det faktiske beløb for begge produkter, du har brug for varierer efter størrelsen af dit projekt, men du skal opretholde denne 2: 1 ratio.

•Mix af linolie og terpentin sammen ved hjælp af en elektrisk mixer eller en omrøring stick. Bland i mindst fem minutter, indtil materialerne er helt blandet.

•Applicer blandingen til din sidespor med en pensel eller paint roller. Arbejde tynd, selv slagtilfælde til at anvende en tynd første frakke. Tillad den første frakke til tørre helt og anvende en anden. Tørretid vil variere afhængig af temperatur og fugtighed i dit område. Tillad alle frakker til tørre helt, før du udfører nogen andre arbejde på din sidespor.

Tips & advarsler

  • Hvis du ønsker at bejdse eller male dit træ sidespor, behandle det med hørfrø/terpentin-blanding først som en beskyttende primer.
  • Forkæl din sidespor på en varm, delvist overskyet dag hvor regnen ikke forventes inden for de næste 48 timer. Dette vil give mulighed for blanding til at tørre jævnt og sikkert.
  • Terpentin er brandfarlige og farligt ved indånding i indelukkede eller indtagelse.