Tilskud til fastsættelse af huse

Tilskud til fastsættelse af huse


At holde et hjem i god stand er en nødvendig del af ejerbolig. Boligejere generelt forstå at der vil være udgifter forbundet med vedligeholdelse af en opholdstilladelse og at de eventuelt kunne betale tusindvis af dollars for nogle typer af reparation problemer. Tilskud til fastsættelse op huse kan hjælpe boligejere dække udgifterne forbundet med hjem vedligeholdelse.

Føre fjernelse

U.S. Consumer Product Safety Commission hedder det, at boliger bygget fra 1940 til den tidlige ' 80's indeholder nogle blyindholdet. Dette bly forurenende stof kan være i form af udvendige eller indvendige maling eller det kunne være infunderes i VVS-system i huset. Fjernelse af dette farlige stof er vigtig på grund af den sundhedsrisiko, som det indebærer. Føre baseret maling Hazard kontrolelementet i privat ejede boliger er et tilskud, der hjælper lavindkomst familier fjerne bly-baserede stoffer fra deres hjem. Folk kan ansøge om dette tilskud ved at kontakte en lokal afdeling af boliger og byudvikling (HUD) agentur i deres område.

Housing reparation

Den landlige boliger bevarelse Grant er udviklet til at hjælpe lavindkomstlande boligejere i landdistrikterne modtager tilskud bistand til hjem reparation. For at finde ud af mere om, hvordan dette tilskud virker, kontakte en HUD agentur i dit område eller et lokale boliger myndighed i dit community.

Seniorer

Lav indkomst senior borgere kan modtage bistand til at reparere deres hjem gennem den meget Low-Income boliger reparere lån og tilskud. Ansøgere skal være mindst 62 år og økonomisk i stand til at tilbagebetale et lån og skal have en indkomst på mindst 50 procent under deres område medianindkomsten. Ansøgere kan ansøge om dette tilskud gennem HUD eller andre autoriserede boliger agenturer i deres placering.

Disaster Assistance

Katastrofer som oversvømmelser eller skovbrande kan forårsage alvorlig skade eller endog ødelægge et hjem. Direkte Housing naturlige katastrofe lån og tilskud er en statsfinansieret kilde, der hjælper med hjem reparationer forårsaget af en naturkatastrofe eller en menneskeskabt katastrofe. Ansøger om tilskud skal eje og besætte et hus, 62 eller ældre og har en lav indkomst status. Potentielle ansøgere kan kontakte deres lokale HUD office eller autoriseret Boligstyrelsen i deres region at finde ud af mere om dette tilskud.

Genoplivning

Private finansieringskilder i mange byer og stater tilbyde hjælp til boligejerne for fastsættelse op deres bopælssted. Revitalisering projekter finder sted i mange byer, og organisationer tilbyder disse programmer, således at visse kvarterer kan bevares eller æstetisk forbedret. HUD tilbyder boliger revitalisering bistand i form af bloktilskud Fællesskabets udvikling. Kontakt HUD agentur i din placering til at finde ud af mere om denne særlige grant program.