Hvad kan du rense fuger med at være hvid igen?

Hvad kan du rense fuger med at være hvid igen?


Snavset grå fugemasse gør en ellers mousserende køkken eller badeværelse ser beskidt. Forsegling ren cementmørtel ikke holde det fra at blive beskidt, men det gør det lettere at rengøre og modstår pletter. Teste alle rengøringsmidler i en inconspicuous stedet før du anvender det til hele overfladen. Arbejde i godt ventileret betingelser ved at åbne et vindue eller slå en udstødning fan.

Blegemiddel

Fælles, husholdningsbrug klor blegemiddel vil løfte pletter fra injektionsmørtel. Fortynd blegemiddel med vand at den laveste koncentration, der stadig fungerer. Start med 1/4 kop af blegemiddel til 1 gallon af vand. Påfør med en tandbørste eller små krat pensel. Skyl og lad injektionsmørtel tørre. Injektionsmørtel ser ud mere grå, når de er våde. Øge blegemiddel, indtil injektionsmørtel tørrer hvid. For små områder, bruge en blegemiddel pen og gælder pr. pakke retninger. Oxiderende rengøring pulver anvendes til tekstiler arbejde men, men ikke så hurtigt som klor blegemiddel. Lav en pasta af renere og sprede den i injektionsmørtel linjer. Bruge en tandbørste til at arbejde det ind i injektionsmørtel. Test for at se hvis injektionsmørtel har lettet efter 15 minutter. Flere programmer kan være påkrævet.

Kommercielle injektionsmørtel renere

Nogle kommercielle injektionsmørtel rengøringsmidler arbejde med kemikalier, mens andre afhænger af blegemiddel. Hvordan de arbejder og retninger nemlig skik afhænger renere. For eksempel, en type siger at sprøjte på fugerne, lad det sæt i 10 minutter, derefter skylles ud. En anden siger ikke at lade den renere tørre på injektionsmørtel.

Naturlige

Citronsaft er en naturligt blegemiddel, bagepulver. Brug citronsaft alene eller lav en pasta af citronsaft og bagepulver og gnid det ind i injektionsmørtel. Skiftevis, gøre bagning soda til en pasta med vand. Hvid eddike opløser kalk og vand varemærker fra injektionsmørtel. Naturlige rengøringsmidler tage længere tid at arbejde og er ikke så effektiv på jorden-i snavs som blegemiddel.

Advarsel

Være sikker på injektionsmørtel du mener bør være hvide er faktisk hvid. Injektionsmørtel kommer i mandel, fløde og lys grå samt farver. Uanset hvor hårdt du rense, kommer en beige-farvet injektionsmørtel ikke til at være hvid. Må ikke blandes rengøringsmidler. Hvis du har brugt en kommerciel injektionsmørtel renere der ikke ser ud som det gør jobbet, brug ikke umiddelbart en klor blegemiddelopløsning. Blanding kemikalier kan være farligt. For eksempel, producerer ammoniak, blandet med klor blegemiddel en gas, som kan være dødelig. Lad tørre i 24 timer før anvendelse cementmørtel sealer injektionsmørtel.