Hvordan udskifter jeg en Moen bruser badekar patron?

Hvis din bruser vandhane er utæt, er chancer temmelig god kassetten er slidt op og skal udskiftes. Hvis du er en boligejer med nogen erfaring fastsættelse ting, vil dette projekt kun tage omkring en time på de fleste, måske mindre. Når erstattet, vandhanen ikke længere lækager og skal udføre som ny. Udskifte patronen hvert år, selv hvis vandhanen ikke er utæt, er en god idé. Lækager er undertiden svært at se, og de vil ødelægge dine vægge til sidst.

Instruktioner

•Shut vandventil til at forhindre vand i at skyde ud af vandhanen under reparation. Bare Drej ventiler til venstre. De er placeret bag bruseren væggen inde i adgangsluge. Du kan også lukke den primære vandventil til hjem for at opnå dette.

•Tag hætten Moen hane håndtag og derefter løsne "sætskruen" på toppen af håndtaget med Allen skruenøgle. Trække ud i håndtaget.

•Skub den bevarer klip fra vandhanen hovedet med en tang. Det er installeret omkring ydersiden af patronen og holder det på plads.

•Træk ud af patronen. Brug fingrene til at skubbe det ud af vandhanen hovedet, eller forstå det med tang hvis nødvendigt. Skub en ny blækpatron i vandhanen hovedet, når gamle er fjernet.

•Sæt klippet tilbage omkring vandhanen for at holde patronen på plads. Skub håndtaget tilbage på, og spænd sætskruen med Allen skruenøgle. Udskifte hætten på håndtaget ved at trykke det fast på plads.