Kennel ideer med ært grus

Kennel ideer med ært grus


Ært grus har længe været anvendt som en overflade til kennel kører; men det er et materiale du skal bruge med hensyn til pet sikkerhed først. Ifølge dyrlæger på Pet Education.com, skal kennel gulve være fremstillet af vandtætte materialer, der kan være ordentligt rengjort for at undgå bakterier og parasitter, der kan skade din hund. Anvendes klogt og holdt ordentligt vedligeholdt, er ært grus et alternativ til et dyrt cement kennel gulv.

Grundlaget for Kennel Deck gulv

En sikker og effektiv anvendelse af ært grus er at udnytte det som et fundament under spaltegulve, ventileret kennel gulvbelægning. Hæld 3 til 4 inches af indesluttede ært grus under Kennel dæk gulve, som du finder på en bred vifte af online jagt og pet supply detailhandlere. Du kan holde ært grus på plads ved at bygge en simpel indeslutning system. Ramme bunden udkanten af kennel med 2x4s eller ubehandlet railroad bånd til at holde ært grus på plads. Ært grus anvendes på denne måde tjener til at hjælpe med dræning og giver en gavnlig polstret fundament for Kennel dæk.

Grundlaget for gummi gulvbelægning

Bruge ært grus på en innovativ måde ved at hælde 2 til 3 inches på en kennel gulv, der har omkredsen indrammet så ært grus ikke kan sprede. Niveau ært grus og sted et tungt lag af ukrudt forebyggelse landskab stof øverst på ærten grus overflade for at tillade den plan overflade til at forblive på plads. Installere sikringsanlæg gummi kennel måtter oven i hele gulvets overflade så at ingen af de landskabsarkitektoniske stof eller ært grus er synlige eller tilgængelige for hunden. Måtter er tilgængelig fra en række forskellige hjem forsyning eller online pet produkt distributører. Ved hjælp af ært grus på denne måde kan du have en gavnlig polstret kennel gulvets overflade, der giver fremragende dræning til daglig rengøring af solidt gummi måtter. Landskab stof er åndbar og porøse så det ikke vil holde i lugte eller forringe din evne til at rense kennel gulvet.

Indeholdt ært grus

Ært grus bruges på sin egen som en kennel gulvbelægning overflade; Det anbefales dog ikke til brug med hvalpe eller hunde, der kunne tygge eller spise grus. Tage din hund sundhed før ved hjælp af ært grus. Grus giver ikke en støttende overflade for hunde, der har problematiske fødder eller ortopædiske problemer. Ært grus gulve er bedst bruges i lille kennel kører hvor hunde tilbringe kun en lille del af deres tid.

Hvis du vil bruge ært grus som gulvbelægning, gommen og niveau snavs nedenunder. Indeholder ært grus med brug af støbt beton bremse, en ydre perimeter 2 x 4 brædder eller ubehandlet railroad eller landskabspleje bånd placeret lige uden for omkredsen af kennel gulvet. Støv en 1/2-inch lag bagepulver på snavs ordet, og Tilføj 2 til 3 inches af ært grus. Ren ært grus inden brug, eller købe det fra en kilde, hvor det har undergået en renseprocessen. Gøre det er fri for snavs. Du kan placere et højbed PVC platform eller et hundehus med et fast gulv i kennel køre for at give din hund et sted behageligt at lægge væk fra ært grus.